Hier vindt u meer informatie over onze verschillende keuringsstations

Autokeuring Oostende

Openingsuren
Doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 17u00.

Maandag en donderdag open tot 19u00: tussen 17u00 en 19u00 wordt er uitsluitend op afspraak gekeurd.
Meteen een afspraak maken, klik hier

Voertuigen aangeboden vσσr 16u00 worden toegelaten tot de wachtrij, na 16u00 gebeurt dit in functie van de drukte.

Tweedehandskeuring (zonder afspraak): voertuig voorrijden van 7u30 tot 15u30.

Eerste keuring bedrijfsvoertuigen: voertuig voorrijden van 7u00 tot 11u30 en van 13u00 tot 15u30.


Betaalmogelijkheden
Bancontact
Contant

Keuringsstations in de nabijheid
ICHTEGEM (27)

webcam keuringsstation Oostende

AUTOKEURING OOSTENDE (28)


AUTOKEURING OOSTENDE
ZANDVOORDESTRAAT 442A
B-8400 OOSTENDE

TEL. (info) 078 05 20 10 (normaal tarief)
FAX 059 55 27 80
E-MAIL AUTOKEURING@KM.BE
AFSPRAKEN AUTOKEURING
(17u-19u)
online - klik hier - kosteloos, 24u/24u
(
059  25 55 55 - tijdens de kantooruren


CONTACTPERSONEN
Stationsverantwoordelijke: DHR. P. DELAHOUTRE
Adjunct-stationsverantwoordelijke: DHR. M. ROBBELIN 


AUTOKEURING OOSTENDE: KEURINGEN OP AFSPRAAK OVERDAG (LIJN 4) - aanmelden aan luifel milieukeuring
In het keuringsstation van Oostende kan u voortaan  ook overdag op afspraak terecht voor periodieke keuringen en keuringen voor verkoop . Meteen een afspraak maken, klik hier


ALGEMENE INFORMATIE
Het keuringsstation te Oostende telt 4 keuringslijnen, waarvan 2 voor personenwagens en 2 voor gemengd gebruik, goed voor een maximale dagcapaciteit van 170 personenwagens en 100 vrachtwagens. Het moderne keuringsstation is gelegen vlakbij de A10 Jabbeke - Oostende en de E403 Brugge - Kortrijk en is zeer gemakkelijk bereikbaar voor het zware verkeer. Een team van 16 personeelsleden staat dagelijks garant voor een professionele service. Naast het keuringsstation zijn er op deze locatie ook de hoofdzetel van KM en een examencentrum gevestigd.

Wist u dat ...? Wist u dat u uw voertuig tot 2 maanden (1 maand voor bedrijfsvoertuigen met een MTM > 3,5t en voertuigen waarvan de periodiciteit minder dan 12 maanden bedraagt) voor de vervaldatum van het keuringsbewijs ter keuring kan voorrijden, met behoud van de oorspronkelijke vervaldatum.

voorbeeld: vervaldatum keuringsbewijs 10 aug. 2012: u kan uw voertuig reeds voorrijden vanaf 10 jun. 2012; u ontvangt in dit geval toch een geldigheid tot 10 aug. 2013 (of, indien de bonus van toepassing is, tot 10 aug. 2014)

U mag uw voertuig voorrijden in een keuringsstation naar keuze; een eventuele herkeuring dient in hetzelfde keuringsstation te gebeuren.

Meer informatie over de keuringen uitgevoerd in dit station vindt u hier.
Meer informatie over de nieuwe remproeven MTM > 3,5t uitgevoerd in dit station vindt u hier.


KAART
Klik hier om het liggingsplan met de toegangswegen naar het keuringsstation op te vragen.


WEGBESCHRIJVING
U bereikt dit station:

  • Vanuit Oostende centrum: de A10 oprijden richting Brussel. De afrit Zandvoorde nemen. Op het einde van de afrit de richting Oostende nemen. Over de brug rijden. Dit is het begin van de Zandvoordestraat. Het centraal bureau bevindt zich in hetzelfde gebouw als het keuringsstation en het examencentrum, ongeveer 500m verder links van de weg. Ofwel rijden tot het Kennedy-rondpunt. Dit is het rondpunt gelegen voor de oprit van de A10. Op het rondpunt de afrit van de A10 voorbijrijden en onmiddellijk nadien de eerste straat rechts inrijden. Aan de lichten rechts afslaan. Dit is de Zandvoordestraat. Het centraal bureau bevindt zich in hetzelfde gebouw als het keuringsstation en het examencentrum, een drietal kilometers verder rechts van de weg.

  • Vanaf de E40: voorbij Jabbeke de A10 richting Oostende volgen. De afrit Zandvoorde nemen. Op het einde van de afrit links afslaan richting Oostende. Dit is de Zandvoordestraat. Het centraal bureau bevindt zich in hetzelfde gebouw als het keuringsstation en het examencentrum, ongeveer 500 meter verder links van de weg.
Terug naar vorige pagina