Hier vindt u meer informatie over onze verschillende keuringsstations

Autokeuring Ichtegem

Openingsuren
Doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 17u00.

Maandag en donderdag open tot 19u00: tussen 17u00 en 19u00 wordt er uitsluitend op afspraak gekeurd.
Meteen een afspraak maken, klik hier

Voertuigen aangeboden vσσr 16u00 worden toegelaten tot de wachtrij, na 16u00 gebeurt dit in functie van de drukte.

Tweedehandskeuring (zonder afspraak): voertuig voorrijden van 7u30 tot 15u30.

Eerste keuring bedrijfsvoertuigen: voertuig voorrijden van 7u00 tot 11u30 en van 13u00 tot 15u30.

Betaalmogelijkheden

Bancontact

Contant


Keuringsstations in de nabijheid
ROESELARE (24)
DIKSMUIDE (26)
OOSTENDE (28)

webcam keuringsstation Ichtegem

AUTOKEURING ICHTEGEM (27)


AUTOKEURING ICHTEGEM
A. COUSSENSSTRAAT 75
B-8480 ICHTEGEM

TEL. (info) 078 05 20 10 (normaal tarief)
FAX 051 58 86 07
E-MAIL AUTOKEURING@KM.BE
AFSPRAKEN AUTOKEURING
(17u-19u)
online - klik hier - kosteloos, 24u/24u
( 059 25 55 55 - tijdens de kantooruren


CONTACTPERSONEN
Stationsverantwoordelijke: DHR. N. VERMEERSCH
Adjunct-stationsverantwoordelijke: DHR. E. BAECKE


AUTOKEURING ICHTEGEM: KEURINGEN OP AFSPRAAK OVERDAG (LIJN 4)
In het keuringsstation van Ichtegem kunnen M1 en N1 voertuigen ook overdag op afspraak terecht voor periodieke keuringen en keuringen voor verkoop. (De keuringen op afspraak tijdens de laatavondopeningen gebeuren op lijn 1 of 2.) Meteen een afspraak maken, klik hier


NIEUW! plattegrond autokeuring Ichtegem


ALGEMENE INFORMATIE
Het keuringsstation te Ichtegem telt 4 keuringslijnen, waarvan 2 voor personenwagens en 2 voor gemengd gebruik, goed voor een maximale dagcapaciteit van 170 personenwagens en 100 vrachtwagens. Een team van zo’n 15 personeelsleden staat dagelijks garant voor een professionele service.

Wist u dat ...? Wist u dat u uw voertuig tot 2 maanden (1 maand voor bedrijfsvoertuigen met een MTM > 3,5t en voertuigen waarvan de periodiciteit minder dan 12 maanden bedraagt) voor de vervaldatum van het keuringsbewijs ter keuring kan voorrijden, met behoud van de oorspronkelijke vervaldatum.

voorbeeld: vervaldatum keuringsbewijs 10 aug. 2012: u kan uw voertuig reeds voorrijden vanaf 10 jun. 2012; u ontvangt in dit geval toch een geldigheid tot 10 aug. 2013 (of, indien de bonus van toepassing is, tot 10 aug. 2014)

U mag uw voertuig voorrijden in een keuringsstation naar keuze; een eventuele herkeuring dient in hetzelfde keuringsstation te gebeuren.

Meer informatie over de keuringen uitgevoerd in dit station vindt u hier.
Meer informatie over de remproeven MTM > 3,5t uitgevoerd in dit station vindt u hier.


KAART
Klik hier om het liggingsplan met de toegangswegen naar het keuringsstation op te vragen.


WEGBESCHRIJVING
U bereikt dit station:

  • Vanaf de N33 Oostende - Torhout : de N33 volgen tot aan de verkeerslichten aan het kruispunt ‘De Engel’ te Ichtegem. Afslaan richting Ichtegem. De weg volgen tot aan de kerk van Ichtegem. Vanaf de kerk de richting Kortemark volgen. Hier begint de A. Coussensstraat. Het keuringsstation bevindt zich net buiten de dorpskom, links van de weg.

  • Vanaf de A17 - E403: afrit Lichtervelde nemen. De weg in de richting Torhout-Lichtervelde volgen tot aan het rondpunt, eerste afslag rechts N32 richting Brugge-Torhout. Aan het rondpunt in Torhout tweede afslag links. Vervolgens voorbij twee verkeerslichten op het rondpunt derde afslag links richting Oostende-Gistel. Voorbij het kasteel Wijnendale de eerste straat links nemen. Dit is de N363 richting Beerst-Diksmuide. Aan het derde kruispunt rechts afslaan, richting Ichtegem. Dit is de A. Coussensstraat. Het keuringsstation bevindt zich ongeveer 1km in de straat.

  • Vanuit Zedelgem - Loppem: de N32 volgen richting Torhout tot aan het rondpunt ‘Zuidwege’, eerste afslag rechts richting Aartrijke en de weg volgen tot aan de kerk. Hier de richting Eernegem volgen. Net buiten de dorpskom van Aartijke links afslaan richting Ichtegem. De weg rechtdoor volgen, via de verkeerslichten aan het kruispunt ‘De Engel’ tot aan de kerk van Ichtegem. Vanaf de kerk richting Kortemark volgen. Hier begint de A. Coussensstraat. Het keuringsstation bevindt zich net buiten de dorpskom, links van de weg.
Terug naar vorige pagina