Hier vindt u meer informatie over onze verschillende keuringsstations

Autokeuring Roeselare

Openingsuren
Doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 17u00.

Maandag en donderdag open tot 19u00: tussen 17u00 en 19u00 wordt er uitsluitend op afspraak gekeurd.
Meteen een afspraak maken, klik hier

Voertuigen aangeboden vσσr 16u00 worden toegelaten tot de wachtrij, na 16u00 gebeurt dit in functie van de drukte.

Eerste keuring bedrijfsvoertuigen: voertuig voorrijden van 7u00 tot 11u30 en van 13u00 tot 15u30.

Tweedehandskeuring (zonder afspraak): voertuig voorrijden van 7u30 tot 15u30.

Tweedehandskeuringen in Roeselare op afspraak: online via de online afsprakenmodule of het afsprakennummer - ( 059 25 55 55.

Betaalmogelijkheden
Bancontact
Contant

Keuringsstations in de nabijheid
ICHTEGEM (27)

webcam keuringsstation Roeselare

AUTOKEURING ROESELARE (24)


AUTOKEURING ROESELARE
ROELENSBEEKSTRAAT 2
B-8800 ROESELARE


TEL. (info) 078 05 20 10 (normaal tarief)
FAX 051 26 38 81
E-MAIL AUTOKEURING@KM.BE
AFSPRAKEN AUTOKEURING online - klik hier - kosteloos, 24u/24u
( 059  25 55 55 - tijdens de kantooruren


CONTACTPERSONEN
Stationsverantwoordelijke: DHR. J. DE KEGEL
Adjunct-stationsverantwoordelijken: DHR. K. DE BEL, DHR. D. VANCOILLIENIEUW! plattegrond autokeuring Roeselare


ALGEMENE INFORMATIE
Het keuringsstation te Roeselare telt 5 keuringslijnen, waarvan 3 voor personenwagens en 2 voor gemengd gebruik, goed voor een maximale dagcapaciteit van 250 personenwagens en 100 vrachtwagens. Het moderne keuringsstation is door de centrale ligging in de provincie West-Vlaanderen uitgegroeid tot één van de grootste keuringsstations in de provincie. Gelegen vlakbij de E403 Brugge - Kortrijk is het keuringsstation zeer gemakkelijk bereikbaar voor het zware verkeer. Een team van 30 personeelsleden staat dagelijks garant voor een professionele service.


Wist u dat ...? Wist u dat u uw voertuig tot 2 maanden (1 maand voor bedrijfsvoertuigen met een MTM > 3,5t en voertuigen waarvan de periodiciteit minder dan 12 maanden bedraagt) voor de vervaldatum van het keuringsbewijs ter keuring kan voorrijden, met behoud van de oorspronkelijke vervaldatum.

voorbeeld: vervaldatum keuringsbewijs 10 aug. 2012: u kan uw voertuig reeds voorrijden vanaf 10 jun. 2012; u ontvangt in dit geval toch een geldigheid tot 10 aug. 2013 (of, indien de bonus van toepassing is, tot 10 aug. 2014)

U mag uw voertuig voorrijden in een keuringsstation naar keuze; een eventuele herkeuring dient in hetzelfde keuringsstation te gebeuren.

Meer informatie over de keuringen uitgevoerd in dit station vindt u hier.
Meer informatie over de remproeven MTM > 3,5t uitgevoerd in dit station vindt u hier.


KAART
Klik hier om het liggingsplan met de toegangswegen naar het keuringsstation op te vragen.


WEGBESCHRIJVING
U bereikt dit station:

  • Vanuit Roeselare centrum: vanaf het spoorwegstation te Roeselare de Beversesteenweg volgen. De Beversesteenweg bereikt men door onder de tweede viaduct rechts af te slaan en onmiddellijk daarna de weg links mee te volgen. Aan het eerste rondpunt rechtdoor de Beversesteenweg blijven volgen. Aan de rotonde in het centrum van Beveren rechtdoor. Het keuringsstation is gelegen aan het volgende rondpunt.

  • Vanaf de A17 - E403:  afrit nr. 8 Roeselare-Beveren nemen. De richting Beveren volgen. Dit is een weg met vier rijstroken. Aan de eerste verkeerslichten links afslaan. De weg volgen tot aan het rondpunt. Het keuringsstation is zichtbaar vanaf het rondpunt.

  • Vanuit de richting Tielt: de N35 volgen richting Roeselare. Aan de verkeerslichten, naast de ‘Bergmolen’ rechtdoor. De richting Beveren blijven volgen. Dit is een weg met vier rijstroken. Aan de eerste verkeerslichten voorbij de brug over de E403 linksaf. De weg volgen tot aan het rondpunt. Het keuringsstation is zichtbaar vanaf het rondpunt.

Terug naar vorige pagina