Hier vindt u meer informatie over onze verschillende keuringsstations

Autokeuring Brugge

Openingsuren
Doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 17u00.

Maandag en donderdag open tot 19u00: tussen 17u00 en 19u00 wordt er uitsluitend op afspraak gekeurd.
Meteen een afspraak maken, klik hier

Voertuigen aangeboden vσσr 16u00 worden toegelaten tot de wachtrij, na 16u00 gebeurt dit in functie van de drukte.

Eerste keuring bedrijfsvoertuigen: voertuig voorrijden van 7u00 tot 11u30 en van 13u00 tot 15u30.

Tweedehandskeuring (zonder afspraak): voertuig voorrijden van 7u30 tot 15u30.

Tweedehandskeuring / Keuring na Ongeval in Brugge op afspraak: online via de online afsprakenmodule of het afsprakennummer - ( 059 25 55 55

Betaalmogelijkheden
Bancontact
Contant

Keuringsstations in de nabijheid
ICHTEGEM (27)

webcam keuringsstation Brugge

AUTOKEURING BRUGGE (21)


AUTOKEURING BRUGGE (BLAUWE TOREN)
KOLVESTRAAT 29
B-8000 BRUGGE

TEL. (info) 078 05 20 10 (normaal tarief)
FAX 050 45 70 71
E-MAIL AUTOKEURING@KM.BE
AFSPRAKEN AUTOKEURING online - klik hier - kosteloos, 24u/24u
( 059  25 55 55 - tijdens de kantooruren


CONTACTPERSONEN
Stationsverantwoordelijke: DHR. B. SIOEN
Adjunct-stationsverantwoordelijken: DHR. J. BIEBAUW,
DHR. S. COVEMAEKER


NIEUW! plattegrond autokeuring Brugge


INFO - WEGENWERKEN KRUISPUNT KOLVESTRAAT/MONNIKENWERVE VANAF 31/03/2014

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden - vernieuwing betonvlakken in de Kolvestraat ter hoogte van het kruispunt met de Monnikenwerve - op maandag 30 maart. Het einde is voorzien tegen 11 april 2014.

Verkeersloop & maatregelen
  • Het verkeer komende van de Blankenbergse Steenweg met bestemming Pathoekeweg wordt omgeleid naar links via de Blankenbergse Steenweg (op het industrieterrein) en vervolgens -rechts naar Monnikenwerve en terug naar de Kolvestraat. De Kolvestraat wordt uitgezonderd plaatselijk verkeer ter hoogte van de Blankenbergse Steenweg (industrieterrein). De Kolvestraat wordt doodlopend ter hoogte van de autokeuring. Alle bedrijven tot en met de autokeuring zijn bereikbaar.
  • Het verkeer komende van de Pathoekeweg met bestemming Blankenbergse Steenweg en Monnikenwerve behoudt zijn doorgang.
  • Op het kruispunt van Monnikenwerve met de Kolvestraat worden 3-kleurige verkeerslichten geplaatst voor het verkeer komende uit Monnikenwerve en in de Kolvestraat voor het verkeer komende vanuit de richting van de Pathoekeweg. Het verkeer komende uit Monnikenwerve kan zowel naar rechts richting Blankenbergse Steenweg als naar links richting Pathoekeweg.


ALGEMENE INFORMATIE
Het grootste keuringsstation in de provincie West-Vlaanderen bevindt zich te Brugge: 10 keuringslijnen, waarvan 5 voor personenwagens, 1 voor de specifieke Keuring Na Ongeval (KNO), 3 voor bedrijfsvoertuigen  en 1 lijn speciaal voor tweedehandskeuringen en keuringen na ongeval zijn samen goed voor een maximale dagcapaciteit van 500 personenwagens en 210 vrachtwagens.
Gelegen aan het knooppunt van enkele belangrijke verbindingswegen naar Brugge, Zeebrugge, Kortrijk en de E40 is het keuringsstation eenvoudig te bereiken, ook voor het zwaar verkeer. Een team van 34 personeelsleden staat dagelijks garant voor een professionele service.


Wist u dat ...? Wist u dat u uw voertuig tot 2 maanden (1 maand voor bedrijfsvoertuigen met een MTM > 3,5t en voertuigen waarvan de periodiciteit minder dan 12 maanden bedraagt) voor de vervaldatum van het keuringsbewijs ter keuring kan voorrijden, met behoud van de oorspronkelijke vervaldatum.

voorbeeld: vervaldatum keuringsbewijs 10 aug. 2012: u kan uw voertuig reeds voorrijden vanaf 10 jun. 2012; u ontvangt in dit geval toch een geldigheid tot 10 aug. 2013 (of, indien de bonus van toepassing is, tot 10 aug. 2014)

U mag uw voertuig voorrijden in een keuringsstation naar keuze; een eventuele herkeuring dient in hetzelfde keuringsstation te gebeuren.

Meer informatie over de keuringen uitgevoerd in dit station vindt u hier.
Meer informatie over de remproeven MTM > 3,5t uitgevoerd in dit station vindt u hier.

KAART 
Klik hier om het liggingsplan met de toegangswegen naar het keuringsstation op te vragen.


WEGBESCHRIJVING
U bereikt dit station:

  • Vanuit het centrum Brugge: de Blankenbergsesteenweg volgen richting Blankenberge. De ingang van het industrieterrein (Blauwe Toren) bevindt zich rechts van de weg 2 km voorbij de kerk van Sint-Pieters-Brugge.

  • Vanuit de richting E40: neem de N31 richting Zeebrugge. Aan het kruispunt met de Blankenbergsesteenweg rechts afslaan richting Brugge. Aan de eerste lichten linksaf om het industrieterrein op te rijden.

  • Vanuit richting Zeebrugge: neem de N31 richting E40. Aan het kruispunt met de Blankenbergsesteenweg richting Brugge kiezen. Aan de eerste lichten linksaf om het industrieterrein op te rijden.

  • Vanuit Blankenberge: de richting Brugge volgen tot de eerste lichten na het kruispunt met de N31. Daar links afslaan om het industrieterrein op te rijden.
Terug naar vorige pagina