Hier vindt u meer informatie over onze verschillende examencentra

Examencentrum Brugge

Openingsuren
Doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 17u00.
Theorie-examens *

Woensdag: zonder afspraak van 9u30 tot 16u00
Alle andere werkdagen: zonder afspraak van 7u00 tot 16u00
Speciale sessies (op afspraak): woensdag 7u00-9u30

* OPGELET!
Theorie-examens categorieŽn C en D: contacteer het examencentrum
Praktijkexamens:
op afspraak

Online afspraak (cat. AM, B), klik hier

Betaalmogelijkheden
Bancontact
Contant

EXAMENCENTRUM BRUGGE

EXAMENCENTRUM BRUGGE (BLAUWE TOREN)
MONNIKENWERVE 204
B-8000 BRUGGE

TEL 050 45 70 80
FAX: 050 45 70 81
E-MAIL: EXAMENCENTRUM@KM.BE


CONTACTPERSONEN
Verantwoordelijke: DHR. C. GRYMONPREZ
Adjunct-verantwoordelijke: DHR. J. LIEVENS


INFO - WEGENWERKEN KRUISPUNT KOLVESTRAAT/MONNIKENWERVE VANAF 31/03/2014

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden - vernieuwing betonvlakken in de Kolvestraat ter hoogte van het kruispunt met de Monnikenwerve - op maandag 30 maart. Het einde is voorzien tegen 11 april 2014.

Verkeersloop & maatregelen
  • Het verkeer komende van de Blankenbergse Steenweg met bestemming Pathoekeweg wordt omgeleid naar links via de Blankenbergse Steenweg (op het industrieterrein) en vervolgens -rechts naar Monnikenwerve en terug naar de Kolvestraat. De Kolvestraat wordt uitgezonderd plaatselijk verkeer ter hoogte van de Blankenbergse Steenweg (industrieterrein). De Kolvestraat wordt doodlopend ter hoogte van de autokeuring. Alle bedrijven tot en met de autokeuring zijn bereikbaar.
  • Het verkeer komende van de Pathoekeweg met bestemming Blankenbergse Steenweg en Monnikenwerve behoudt zijn doorgang.
  • Op het kruispunt van Monnikenwerve met de Kolvestraat worden 3-kleurige verkeerslichten geplaatst voor het verkeer komende uit Monnikenwerve en in de Kolvestraat voor het verkeer komende vanuit de richting van de Pathoekeweg. Het verkeer komende uit Monnikenwerve kan zowel naar rechts richting Blankenbergse Steenweg als naar links richting Pathoekeweg.

ALGEMENE INFORMATIE
Gelegen aan het knooppunt van enkele belangrijke verbindingswegen naar Brugge, Zeebrugge, Kortrijk en de E40 is het examencentrum eenvoudig te bereiken voor alle verkeer. Een team van 4 personeelsleden staat dagelijks garant voor een professionele service.

Een uitgebreid overzicht van de examens die kunnen afgelegd worden in het examencentrum vindt u hier.


KAART
Klik hier om het liggingsplan met de toegangswegen naar het examencentrum op te vragen.


WEGBESCHRIJVING
Met het openbaar vervoer:

Met de wagen:
  • vanuit het centrum Brugge: de Blankenbergsesteenweg volgen richting Blankenberge. De ingang van het industrieterrein (Blauwe Toren) bevindt zich rechts van de weg 2km voorbij de kerk van Sint-Pieters-Brugge. U bereikt het examencentrum door aan deze lichten rechts te nemen en vervolgens voor de brug onmiddellijk terug links te nemen. Het examencentrum bevindt zich aan de linkerzijde van de weg net voorbij de autokeuring.
  • vanuit de richting E40: neem de N31 richting Zeebrugge. Aan de afrit Blankenbergsesteenweg-Blauwe Toren rechts afslaan richting Brugge. Aan de eerste lichten linksaf en vervolgens voor de brug onmiddellijk terug links te nemen. Het examencentrum bevindt zich aan de linkerzijde van de weg net voorbij de autokeuring.
  • vanuit richting Zeebrugge: Neem de N31 richting E40. Aan het kruispunt met de Blankenbergsesteenweg richting Brugge kiezen. Aan de eerste lichten linksaf en vervolgens voor de brug onmiddellijk terug links te nemen. Het examencentrum bevindt zich aan de linkerzijde van de weg net voorbij de autokeuring.
  • Vanuit Blankenberge: de richting Brugge volgen tot de eerste lichten na het kruispunt met de N31. Aan de eerste lichten linksaf en vervolgens voor de brug onmiddellijk terug links te nemen. Het examencentrum bevindt zich aan de linkerzijde van de weg net voorbij de autokeuring.Terug naar vorige pagina