Afspraken autokeuring

Wenst u een afspraak te maken? Klik op de groene knop rechts bovenaan deze pagina.

 

Nieuwe regeling: Vanaf vrijdag 12 augustus 2022

Vindt u geen vrije plaats meer ten laatste op de vervaldatum van uw keuringsbewijs of wilt u liever zonder afspraak naar de keuring komen?

Dan hebben wij deze alternatieven voor u:

  • Vanaf 12 augustus 2022 kunt u uw personenwagen, lichte vrachtwagen, kampeerauto of minibus elke werkdag vrij of op afspraak aanbieden in al onze keuringsstations in West-Vlaanderen.
  • Sinds 1 augustus kunt u reeds uw bedrijfsvoertuig +3,5 ton of aanhangwagen van maandag tot vrijdag vrij aanbieden in al onze keuringsstations in West-Vlaanderen
  • Keuring voor verkoop is momenteel op afspraak
  • Op maandag- en donderdagavond zijn de keuringsstations bijkomend open van 17u00 tem 19u00, maar enkel op afspraak

Algemeen:

Onze keuringsstations zijn van 7u tot 17u doorlopend open. Voertuigen die vrij mogen aangeboden worden zullen behoudens overmacht worden toegelaten tot de wachtrij in functie van de drukte en de voorziene tijd die nodig is voor de keuring van het voertuig.

Win tijd, maak een afspraak!

Wenst u een afspraak te maken? Klik op de groene knop rechts bovenaan deze pagina.

Mogen wij u ter plaatse vragen steeds de instructies van de steward op te volgen en vooraf de webcams te raadplegen om u te vergewissen van de drukte. 

Om de keuringen voor iedereen zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij volgend advies in acht te nemen: 

1)  U kan tot 2 maand voor uw vervaldatum een afspraak inplannen. U hoeft niet te wachten op het ontvangen van uw uitnodiging. 

2) Raadpleeg de webcams en mededelingen op onze website vóór u vertrekt. Indien de wachtrij lang of afgesloten is, plant u uw bezoek best in op een andere datum.  In functie van de drukte zal de wachtrij vroeger worden afgesloten.

3) De keuze van het keuringsstation is vrij. : is het zeer druk in het keuringsstation van uw keuze dan kunt u op de website nakijken of u in een keuringsstation in de buurt sneller terecht kan.

4) Neem de verkeersregels in acht. Houd de openbare weg en fietspaden vrij. Is de drukte langer dan normaal, keer dan op een later ogenblik terug. Raadpleeg hiervoor de webcams en de meldingen op onze website ivm de drukte.