Bereikbaarheid autokeuring Tielt

15/11/2018

In de Tieltse Kasteelstraat zijn vanaf woensdag 14 november verkeerstechnische maatregelen gepland ter hoogte van de woningen met huisnummers 139 tot en met 147. Centrale insteek is om het Tielt binnenrijdende verkeer trager en veiliger te laten verlopen.
Daartoe wordt een als snelheidsremmer fungerende goed zichtbare middengeleider aangelegd, met trottoirbanden voorzien van reflectoren. Op de middengeleider is ook een oversteekplaats voor voetgangers en fietsers voorzien, met zebrapad en goed zichtbaar aangegeven in een rode coating.
De verkeersgeleiding in de directe omgeving van de middengeleider wordt duidelijker aangegeven met gearceerde weggedeeltes.

De werken nemen -behoudens tegenvallende weersomstandigheden- 10 werkdagen in beslag. De aannemer informeert de betrokken bewoners nog omtrent de specifieke planning en bereikbaarheid van de woningen.

Voor alle zwaar- en doorgaand verkeer is er een omleiding voorzien via Marialoop. Lokaal verkeer volgt de plaatselijke omleiding via de Sint-Michielstraat, Steenovenstraat, Papenholwegel en Holdestraat richting Meulebeeksesteenweg en omgekeerd.

Komende van Meulebeke, op weg naar de autokeuring, volgt u de signalisatie 'plaatselijk verkeer'.

Keuringsstation

  • Tielt