Nieuws

Langere wachttijd voor praktijkexamen B, de examencentra doen er alvast alles aan om iedereen zo snel mogelijk te bedienen.

21/06/2021 Praktijkexamen B - de plaatsen zijn momenteel schaart, benut ze ten volle!

Door de coronacrisis waren de examencentra in 2020, gedurende twee periodes van lockdown, ruim 4 maanden gesloten. Dat maakt dat er zo’n 35.000 examens ingehaald moeten worden, boven op de normale werking. Dit leidt momenteel spijtig genoeg tot een beduidend langere wachttijd, die kan oplopen tot 6 maanden voor het praktijkexamen B. De examencentra doen er alvast alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Kandidaten met een voorlopig rijbewijs, theorie-examen of praktijklessen die vervallen in...

Autokeuring en rijexamens blijven mogelijk na overlegcomite van 24 maart

01/04/2021

De technische keuring en de rijexamens kunnen verder blijven plaatsvinden met inachtname van de hygiënische voorzorgsmaatregelen.

OPGELET! het Covid-19 sectorprotocol voor de examencentra werd aangepast: het dragen van chirurgische mondmaskers is verplicht voor zowel kandidaten als begeleiders!

Alle veiligheidsmaatregelen die van kracht zijn en de geldende voorschriften kan u nalezen op onze !Corona! webpagina - autokeuring & examens rijbewijs.

update revitaliseringswerken industriezone Gullegem-Moorsele

24/03/2021

Gelieve bij uw afspraken in het keuringsstation of het examencentrum rekening te houden met onderstaande werken.

11 maart - 16 mei: 2021:  Ambachtenlaan 3-7 & Nijverheidslaan 14-25

Wegenis  opgebroken, berijdbaar op steenslag fundering, bedrijven bereikbaar met hinder. Aanleg fietspad Nijverheidslaan. Aanleg boordsteen & greppel.

Omleiding: in beide richtingen Westlaan - Muizelstraat - Drieslaan

4 januari - 31 augustus 2021: Drieslaan + kruispunt Ballingstraat

Aanleggen regen- en...

Brugge - Onderhoudswerken aan de Expresweg (N31)

01/03/2021

Gelieve bij uw afspraken in het keuringsstation of het examencentrum rekening te houden met onderstaande werken.

- - - - - -

Het Agentschap Wegen en Verkeer, de beheerder van de Vlaamse gewestwegen, autosnelwegen en fietspaden, voert dit jaar een grondig onderhoud uit aan de Expresweg (N31) in Brugge. In verschillende fases wordt het wegdek vernieuwd en worden twee bruggen gerenoveerd. Het verkeer op de Expresweg kan vanaf 1 maart tijdens de werkzaamheden in beide richtingen doorrijden op één rijstrook, maar moet wel rekening...

Pagina's