Werkzaamheden Zandvoordestraat - kruispunt met Stationstraat-A10 afgesloten van 2 tot 27 maart 2020

10/02/2020
02/03 - 27/03/2020: Kruispunt 'Zandvoordestraat-Stationstraat-A10' wordt afgesloten.
Binnenkort gaan werkzaamheden van start aan het kruispunt 'Zandvoordestraat-Stationsstraat-A10'. Het kruispunt wordt uitgerust met verkeerslichten om de verkeersstroom vlotter en veiliger te laten verlopen.

Van 2 tot en met 27 maart 2020, wordt het kruispunt 'Zandvoordestraat-Stationsstraat-A10' afgesloten omwille van de volgende werkzaamheden: de bestaande asfaltlaag wordt afgefreesd, bochten worden opnieuw uitgewerkt, het kruispunt wordt uitgerust met verkeerslichten, nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht; nieuwe belijning en inkleuring van de fietspaden t.h.v. van het kruispunt wordt voorzien.

Het kruispunt 'Zandvoordestraat-Stationsstraat-A10' wordt uitgerust met verkeerslichten om de verkeersstroom vlotter en veiliger te laten verlopen. Om de lichten te kunnen plaatsen en aansluiten, worden er eind januari, begin februari 2020 boringen (voorbereidende werken) uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer. Zo kunnen de nieuwe verkeerslichten aan het elektriciteitsnet worden gekoppeld.

Het afsluiten van het kruispunt heeft een invloed op de mobiliteit van en naar de Zandvoordestraat (klik hier voor plan).

Ook starten binnenkort de werken aan de andere zijde van de Zandvoordestraat (aanleg fietspaden).

Keuringsstation

  • Oostende

Examen centrum

Oostende