Nieuws

EXAMENCENTRA RIJBEWIJS - UPDATE 01/11/2020 - opschorting rijexamens en rijlessen incl. het terugkommoment

02/11/2020

Het Overlegcomité kondigde op vrijdag 30 oktober 2020 verstrengde maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Conform de beslissingen van het Overlegcomité worden de rijexamens en rijlessen, inclusief het terugkommoment, tot nadere berichtgeving opgeschort. De Vlaamse overheid werkt momenteel, in overleg met federale en gewestelijke overheden, verder het juridisch kader uit om de gevolgen van het stilleggen van de rijexamens en rijlessen op te vangen.

Het gaat om alle rijopleidingen, het terugkommoment, de nascholing in het kader van vakbekwaamheid...

AUTOKEURING UPDATE 31/10/2020 - Belangrijke informatie met betrekking tot de gevolgen van de Coronamaatregelen genomen n.a.v. de beslissingen genomen door de overheid op 30 oktober:

02/11/2020

Alle keuringen van voertuigen blijven mogelijk in de keuringsstations van KM, ook na 01/11/2020. De autokeuring blijft open als essentiële dienst.

Alle eerder gemaakte afspraken blijven gelden, en u kan ook nog steeds nieuwe afspraken boeken, bij voorkeur online.

Mogen wij u vragen om tijdig uw bezoek in te plannen en de veiligheidsmaatregelen, zoals vermeld op onze website, op te volgen.

UPDATE CEMT KEURING VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN > 3,5 TON

15/09/2020

De CEMT (Conferentie van Europese Ministers van Transport) is opgericht om de markten van het internationale wegvervoer te vergemakkelijken en te integreren. De CEMT spoort het gebruik aan van veilige en milieuvriendelijke voertuigen, en draagt zo bij tot een duurzame mobiliteit. Deze keuring wordt uitgevoerd in alle keuringstations van KM.

Specifiek vereiste documenten voor de aanvang van de CEMT-keuring

Buiten de vereiste basisdocumenten moeten geen bijkomende documenten voorgelegd worden bij het voorrijden van het voertuig in een...

Aandacht

22/07/2020

Beste klant,
Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers vragen wij u een mondmasker te dragen.

Pagina's