Nieuws

UPDATE CEMT KEURING VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN > 3,5 TON

15/09/2020

De CEMT (Conferentie van Europese Ministers van Transport) is opgericht om de markten van het internationale wegvervoer te vergemakkelijken en te integreren. De CEMT spoort het gebruik aan van veilige en milieuvriendelijke voertuigen, en draagt zo bij tot een duurzame mobiliteit. Deze keuring wordt uitgevoerd in alle keuringstations van KM.

 

Specifiek vereiste documenten voor de aanvang van de CEMT-keuring

Buiten de vereiste basisdocumenten moeten geen bijkomende documenten voorgelegd worden bij het voorrijden van het voertuig in een...

Autokeuring Zwevegem - 10 tot 13 augustus 2020: éénrichtingsverkeer op de Oudenaardsesteenweg tussen rotonde Morinnegoed en rotonde Kortrijkstraat (voor het verkeer vanuit Zwevegem)

05/08/2020

Van maandag 10 augustus 2020 tot donderdag 13 augustus 2020 worden er herasfalteringswerken uitgevoerd op de Oudenaardsesteenweg tussen de 2 rotondes (rotondes Cowboy Henk & Q8). De werfzone gaat van de rotonde ter hoogte van de Morinnestraat tot aan de rotonde met de Kortrijkstraat 

Hierdoor is de Oudenaardsesteenweg éénrichtingsverkeer vanuit Zwevegem.

Verkeer komende vanuit Kortrijk volgt een omleiding via de R8 Stasegem.

Gelieve rekening te houden met de eventuele omleidingen wanneer u een afspraak heeft in het keuringsstation van...

Aandacht

22/07/2020

Beste klant,
Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers vragen wij u een mondmasker te dragen.

ZWEVEGEM - WERKEN N391

07/07/2020

De N391 is sinds vrijdagavond open in beide richtingen met werkende verkeerlichten ter hoogte van De Pluim. Het keuringsstation Zwevegem is opnieuw vlot bereikbaar.

Pagina's