Nieuws

Afgekeurd voor de roetfilter? Vanaf 1 december 2022 tijd tot volgende periodieke keuring om zich in regel te stellen.

01/12/2022

Vanaf 1 december krijgt u tijd tot de volgende periodieke keuring om u in regel te stellen.

Meer informatie via  https://www.gocavlaanderen.be/news-item/afgekeurd-voor-de-roetfilter-vanaf-1-december-2022-tijd-tot-volgende-periodieke-keuring-om-zich-in-regel-te-stellen

Wegenwerken in de Kaaskerkestraat te Diksmuide - keuringsstation blijft voor alle voertuigen bereikbaar

13/10/2022

Vanaf maandag 17 oktober tot begin december 2022 zijn er wegenwerken gepland in de Kaaskerkestraat te Diksmuide met mogelijke hinder voor het gemotoriseerd verkeer:

Vrachtverkeer (vanaf 3,5 ton) uitgezonderd plaatselijk verkeer en werfverkeer, van en naar de E40 volgt een omleiding via de Admiraal Ronarchstraat, de Oostendestraat en de Diksmuidestraat (N369) om de E40 te bereiken. Deze omleiding geldt in beide richtingen. Verkeer vanuit Veurne naar Diksmuide rijdt via de Dodengangstraat en IJzerdijk tot aan het kruispunt met de Kaaskerkestraat (N35). Dubbelrichtingsverkeer op...

Vernieuwde afsprakenmodule website

03/10/2022

Recent is onze vernieuwde afsprakenmodule op de website van KM in gebruik genomen.

Er werden een aantal verbeteringen aangebracht op het vlak van lay-out en gebruiksvriendelijkheid.

De website is nu een stuk eenvoudiger te gebruiken op alle platformen, waaronder ook op mobiele apparaten zoals op smartphones of tablets. Het gebruik van de QR-code voor het maken van een vereenvoudigde afspraak is eveneens geïntegreerd in de afsprakenmodule.

Wijziging keuringslijn vrije aanbieding voor personenauto's in het keuringsstation Tielt

29/09/2022

De keuringslijn voor de vrije aanbieding van personenauto's in het keuringsstation te Tielt wijzigt vanaf 1 oktober aanstaande van lijn 4 naar lijn 1. 

Pagina's